23 Ekim 2011 Pazar

Merhabalar arkadaşlar yepyeni bir sponsorluk anlaşması yaptım. Hep kozmetik hep kozmetik nereye kadar birazda sizi giydiriyim dedim. www.butiknisantasi.com birbirinden güzel kıyafetlerin online satıldığı bir alışveriş sitesi. Butik Nişantaşı ile tanışma munasebetim buradan çok güzel bir elbise beğendim satın aldım çokda hoşuma gitti daha sonra firma sahipleriyle yaptığım görüşmeler sonrasında bloğuma sponsor olmalarına ikna ettim.
Bu kampanyamda Talihli 2 kişiye çok güzel şeyler vereceğim.

1.Talihliye -
VİPART bayan elbise çok şık olup özel günlerinizde de tercih edebileceğiniz bi elbisedir.. İki çeşittir resimde de gördüğünüz gibi düz gri ve düz lacivert üzerine beyaz puantiyeli...
2. Talihliye - Siyah Geyikli Kısa Kollu Triko sonbahar ve kış aylarında tercih edebileceğiniz hem klasik hemde spor giyebileceğiniz bir ürün.


ÇEKİLİŞİ KATILMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER...
1- Bloğumu izlemeye almak.

2- http://www.butiknisantasi.com/ sitesine üye olmak. (Üye olurken iletişim bilgilerinizi doğru doldurmanızda fayda var çünkü kazanan talihliye buradaki bilgilerde ulaşılacak ulaşılamazsa yedek talihli aranacaktır.

3- http://www.butiknisantasi.com/ sitesinde 3 farklı ürüne yorum yapmak. Yorumların uzun ve düzgün olması. Beğendim güzel ürün gibi kısa yorumlardan kaçınalım.

4- Kampanyayı ve http://www.butiknisantasi.com/ linkini eğer bloğunuz varsa bloğunuzda yoksa facebook sayfanızda duyurmak. Sponsorumuz özellikle http://www.butiknisantasi.com/ linkinin olmasını şart koşuyor.


5- http://www.facebook.com/pages/Butik-Ni%C5%9Fanta%C5%9F%C4%B1/172160106199014 Facebook sayfasını arkadaş listesine ekelmek.


Şartlarınızı yerine getirdiğinizi, istek ve önerilerinizi yorumlarda belirtiniz. Şartları yerine getiren herkese %10 indirim kuponu verilecek indirim kuponu isterseniz mail adresinizi yazın oraya gönderilsin. Hepsi bu kadar. :) Kampanya Katılım son tarihi 10 Kasım 2011