6 Temmuz 2011 Çarşamba

Depilissima Ağda Seti Ve Keratin Anti Ageing Krem Kampanyası

Merhabalar arkadaşlar işlerim dolayısıyla bloğumla çok fazla ilgilenemiyorum. Bir önceki yaptığım selülit spreyi kampanyası blogspota erişimin engellenmesi olayının azizliğine uğradı. Kampanyama çok fazla katılım olmadığından dolayı kampanya iptal edildi. Ama bunu telafi etmek için güzel bir kampanya düzenledim. Bu kampanyamda 2 Şanslı kişiyi birbirinden güzel 2 Hediye vereceğim.

1. Talihliye 70 TL değerindeki Depilissima Kartış Sir Adğa Seti 100 ml

2. Talihliye Brezilya Fönü Fix Nano Keratin Anti Ageing Krem 250 Ml

1. Ürün Depilissima Sir Ağda Seti 100ml

Depilissima Sir Ağda Seti 100ml: Evde Sir ağda için gerekli olan tüm malzemeleri içermektedir. Kartuş Sir ağda genellikle bacak ve koltuk altı bölgeleri için idealdir. Bikini ve yüz bölgesi için Cezve ve konserve setleri tercih ediniz. Bu Set ile sizde evde kendi ağdanızı kendiniz yapabilirsiniz. Sir ağda da marka kalite çok önemlidir profesyonel ağdacıların ve güzellik salonlarının tercihi olan Depilissimayı sizde deneyin.


Depilissima Sir Ağda Set içeriği:

Depilissima 100 ml Kartuş Isıtıcı,

1 Adet Depilissima Naturel Kartuş,

1 adet 20 adetlik özel kesilmiş ağda bezi,

4 adet yağlı mendilden oluşur.

Şık çantası ile yer kaplamaz ve kolay taşınmasını sağlar.

Büyük bölgelerde Depilissima 100 ml setleri öneririz. Komple Ağda yapmayı düşündüğünüzde Depilissima 100 ml kartuşlar daha avantajlı ve kullanışlıdır.

1 adet 100 ML kartuş komple ağdanız için yeterli olacak arttığı takdirde de bir sonraki ağdanızda tekrar kullanabileceksiniz.

Set İçeriği;

1- Depilissima 100 ml Kartuş Ağda Isıtıcı: 100 ml sir ağdalar için tasarlanmıştır.Termostatlı ve rezistanslı sistemi ile 25-30 dakikada kıvama gelir ve ısıyı kullanım boyunca sabit tutar. Cihaz fişten çekilse de taşıyıcıdaki rezistans sayesinde 20 dakika süre ile tekrar fişe takılmadan kullanılabilir. Cihazın CE Belgesi mevcuttur ve cihaz 2 yıl süre ile garantilidir.

2- 1 adet Depilissima Naturel Kartuş Sir Ağda: Birinci kalite katkısız, natürel sir ağdadır. Doğal bal renginde ve şeffaftır. Pudra içermez.,Kuvvetli bir ağdadır. Hassas cilt ve bölge uygulamalarında, önden, cilde talk pudrası sürülmesi tavsiye edilir.

Çekiş gücü yüksek olan bu ürün genellikle bacak ve kollardaki inatçı kıllar için idealdir.

3- 20 adet Ağda Bezi : 1.sınıf A kalite ağda bezidir.Tok ve 100 gr. malzemeden üretilmiştir. Gözeneksiz, damarsız ve sıkı dokunmuştur. Esnemez ve dayanıklıdır. Ağdayı üzerine geçirmez. Aynı zamanda ekonomiktir.

4- Yağlı Mendil 4 Adet: İçerdiği E Vitamini sayesinde cildi derinlemesine nemlendirir, besler ve yeniler. Tek kullanımlıktır, özel bölgelerin el değmeden temizliği (bikini bölgesi, kol altı ve yüz gibi) için idealdir. Hijyenik temizlik sağlar.

5- Şık çantası ile yer kaplamaz ve kolay taşınmasını sağlar.
Garanti: Bu Ürün 2 Yıl Garantilidir. Garanti süresi boyunca ürününüz arızalanırsa bizimle ileişime geçip size vereceğimiz adrese anlaşmalı olduğumuz kargolar ile karşı ödemeli olarak kargo ücreti ödemeden gönderebilirsiniz. Ürününüz yenisi ile değiştirilip size geri gönderilir.

2.Ürün Fix Nano Keratin Anti Ageing Krem 250 ML
Fix Nano Keratin Anti Ageing Krem 250 ML: Keratin Saç Bakım Kremi Brezilya fönü Kalıcı fön uygulamasında kullanılan bileşenlerden bir tanesidir. Fix Nano Keratin Anti Ageing Krem Brezilya fönümüzün çok daha uzun süre saçımızda kalmasını saçlardaki kırıkları güçsüzlüğü giderilmesine yardımcı olur.

Brezilya fönü Kalıcı fön yaptırdıktan sonra Fönümüzün uzun süre kalıcı olabilmesi için her banyodan sonra saçlar nemli iken kurulamadan saç diplerine Fix Keratin Serum damlatıp masaj yapıyoruz daha sonrada Fix Nano Keratin Anti Ageing Krem sürüp 15 dakika bekletip saçlarımızı kurutuyoruz.

Fix Nano Keratin Anti Ageing Krem Tek başınada kullanılabilinir Brezilya fönü Kalıcı fön yaptırmanız şart değil. Güneşin kavurucu sıcağından, Fön makinesinden, boyalardan yıpranmış kırılmış saçlarınızı güçlendirir hacim ve parlaklık verir.

EVİNİZDE KULLANMAK İÇİN İDEAL ÖLÇÜDEDİR.
Piyasada bulamayacağınız bu ürünümüzle fön uygulaması sonrasında saçlardaki 5 ay kalıcılığı sağlayabilmeniz için kullanmanız gerekmektedir. Aksi taktirde yaptırdıkları brezilya fönü 4 ay sürmeyebilir.

Brezilya fönü uygulamayan bayanlarda kullandıkları takdirde saçlarındaki farklılığı gözleriyle göreceklerdir.


Fix Nano Keratin Brezilya Fönünün Faydaları
1 ) Saçlar uzamaya bağlı olarak 4 ay boyunca kalıcı bir şekilde fönlü duruyor

2 ) Saçlar verilen şekle göre kalıcılığını 6 - 8 ay boyunca koruyor (su dalgası, kırık fön vb...)

3 ) Kimyasallardan eksilen keratin tabakasını yeniliyor, röfleli saçlarınız eskisinden daha canlı, daha sağlıklı, daha parlak bir görünüme sahip oluyor.



Brezilya Keratini saç düzleştirme, onarım ve bakım alanında son yüzyılda yapılan en büyük devrimdir.

Etkili sonuç alınabilmesi için aşağıdaki kurallara ve uygulama şekillerine uyulması önerilir:

Fix Nano Keratin Brezilya Fönünün Uygulanışı
1- Başarılı sonuç almak için saçları Sodyum içemeyen kendi şampuanı ile yıkamak gerekmektedir. Saç kremi kullanılmaması önerilir.

2-Saçlar yukarıdan aşağıya doğru fön makinesi ile kurutulur. Saç tamamen kuru olmalıdır. Kurutma aşamasında saçı fönlemek şart değildir, düzleştirmek için zaman kaybetmeyiniz.


3-Saçlar Brezilya keratini uygulamasına hazırlanır.


4-Brezilya keratini saçlara dipten başlayarak (kafa derisine yakın 1 cm boşluk bırakarak) sadece o amaçla ayrılan fırça ile sürülür. Bir kişiye ortalama 60 ila 80 gr arası Brezilya Keratini yetmektedir.


5-Saçlara Brezilya Keratini sürüldükten sonra, 40 dakika bekletiniz. Bekleme sonunda saçı fön makinesi ile kurutarak saçta kalan nemi tamamen alınız.


6-Saçlar önden enseye kadar ortadan ayrılır, ayrıca sol ve sağ taraf kulak üstlerinden 2'ye ayrılır. Yani saçlar dört eşit parçaya ayrılarak preslenmeye hazırlanır.

7-Brezilya Keratini uygulanmış saç yüksek ısıdaki (ortalama 230 vatt) profesyonel presle iyice düzleştirilir.

8- Yukarıdaki 7 maddeyi tamamladığımızda Brezilya Fönü Kalıcı fön Uygulamamız Tamamlanmış Oluyor.


Fakat Fönümüzün Uzun süre kalıcı olabilmesi için her banyodan sonra saçlar nemli iken kurulamadan saç diplerine Fix Keratin Serum damlatıp masaj yapıyoruz daha sonrada Fix Nano Keratin Anti Ageing Krem sürüp 15 dakika bekletip saçlarımızı kurutuyoruz.


ÇEKİLİŞİ KATILMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER...

1- Bloğumu izlemeye almak.

2- www.bakimliolmak.com sitesine üye olmak. (Üye olurken iletişim bilgilerinizi doğru doldurmanızda fayda var çünkü kazanan talihliye buradaki bilgilerde ulaşılacak ulaşılamazsa yedek talihli aranacaktır.

3- www.bakimliolmak.com sitesinde 3 farklı ürüne yorum yapmak. Yorumların uzun ve düzgün olması. Beğendim güzel ürün gibi kısa yorumlardan kaçınalım.


4-Kampanyayı ve www.bakimliolmak.com linkini eğer bloğunuz varsa bloğunuzda yoksa facebook sayfanızda duyurmak. Sponsorumuz özellikle www.bakimliolmak.com linkinin olmasını şart koşuyor.



Şartlarınızı yerine getirdiğinizi, istek ve önerilerinizi yorumlarda belirtiniz. Şartları yerine getiren herkese %10 indirim kuponu verilecek indirim kuponu isterseniz mail adresinizi yazın oraya gönderilsin. Hepsi bu kadar. :) Kampanya Katılım son tarihi 30 Temmuz

16 yorum:

  1. selam blogunu izlemeye aldım siteye üye olup 3 ürüne yorum bıraktım 1-http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-743-avon-tuy-azaltmaya-yardimci-losyon-250-ml.html 2-http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-960-krazor-profesyonel-duz-cimbiz.html 3-http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-476-bocas-tirnak-makasi.html bakımlıolmak linkini face sayfamda duyurdum face sayfasını arkadaş olarak ekledim TÜM ŞARTLAR TAMAMDIR FACE De KAMPANYAYI DUYURDUM http://www.facebook.com/profile.php?id=829951519 feride ismailoğlu feride28@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. izleyici oldum
    siteye üye oldum
    avon allık fırçası,avon lavanta kokulu banyo köpüğü
    ve braun epilatöre yorum yazdım
    face sayfasını ekledim
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1206505602 kendi duvarımda kampanyayı ve linki duyurdum
    kontes.b@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba hediyeler süper tamda ilgilendiğim ürünler herkese bol şans.
    1.siteye üye oldum ozgekampanya@hotmail.com adresinden.
    2.İletişim bilgilerim tam.
    3.Markwins Makyaj Sandığı,Vivol Standlı Sir Ağda Seti 100 Ml,Avon Beyaz Zambak Kokulu Banyo Köpüğü 500 Ml ürünlerine yorum yaptım.
    4.Facebook sayfamda duyurdum.
    http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=100002527737050&sk=wall
    5.Sayfayı arakdaş olarak ekledim.

    çok detaylı bir site şimdi diğer ürünleri inceleyeceğim.Özellikle brezilya fönü yaptırmayı düşündüğüm bu günlerde tamda aradığım ürünleri bulacağımı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. 1.izlememdesin :)
    2.siteye zaten üyeydim :)
    3.yorumlar tamam tanaçan sirli ağda bantları
    fix nano keratin brezilya fönü seti
    günlük bakım parafin kremi
    4.face. dayfAmda duyuruldu kampanyanız
    5.arkadaşlık isteği gönderildi
    bana bol şanslar ;)

    YanıtlaSil
  5. slm cnm siteye üyeyim diger şartlarda tamam.3 ürüne yorum braktım.braun,avon ve philips ürünlerine..facemde duyurudm kampanyanı linkim;http://www.facebook.com/profile.php*id=1510047862/aslı üstün/yakamozperi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. merhaba siteye tuba dağ ismiyle üye oldum bloğunuzu izlemeye aldım
    http://www.bakimliolmak.co​m/siragda-urundetayi-661-v​ivol-agdaci-11-kombine-agd​a-isitici.html yorum yaptım bloğumda paylaştım paylaşımlar tamam arkadaş olarak ekledim http://tefafuk.blogspot.co​m/
    tefafuk_tuba@hotmail.com
    Tuba Nur

    YanıtlaSil
  7. siteye üye oldum, 3 farklı ürüne yorum yazdım, sizi izlemeye aldım tabi, face de duyurdum.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002613467229&sk=wall

    kısacası bütün şartlar tamam.
    yasemin ulutürk
    ysmnultrk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. hemen katıldım kazanmak istiyorum

    üye oldum
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-752-avon-today-edp-50ml.html

    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-768-avon-windscape-edt-for-men-75-ml.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-725-avon-solutions-complete-balance-night-cream-50-ml.html ürünlere yorum yazdım

    http://www.facebook.com/lerzankayramirza bakımlıolmak.com u duyurdum

    son olarakta kampanyayı duyurdum
    lerzankayramirza@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. merhaba blogunun izleyicisiyim

    facabookta arkadaş olarak ekledim

    siteye üye oldum

    yorum yaptığım ve paylaştığım 3 ürün :

    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-824-treselle-ve-essence-ikili-set.html

    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-672-baz-profesyonel-masaj-yagi-kokusuz.html

    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-952-selesta-zeytinyagli-gunes-losyonu-40-spf-200-ml.html

    kampanyanı facebook profilimde paylaştım : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001532691922

    teşekkürler:)
    Selma Onart
    kmphippie@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. merhaba siteye ülgen binici adıyla üye oldum
    3 ürüne yorum bıraktım
    izleyicinim
    site adresini duyurdum
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000620280862
    ulgenulgen55@hotmail.com

    YanıtlaSil
  11. Günaydın arkadaşlar kampanyaya göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim gerçekten harcadığınız zamana değecek ürünler bu kampanyadan hemen sonra bundan daha güzel bir kampanya yapacağım Acun gibi ödülleri git gide arttıracağım yalnız bazı incelemeler sonu bazı katılımcı arkadaşlarımızın kampanya şartlarında sorunlar görüldü aşağıda isimleri ve eksik olan şeyler yazılacak çekilişe katılabilmeleri için tamamlamalarında fayda var;

    1- Ozge - Facede kampanya duyurusu var www.bakimliolmak linki yok

    2- Tefafuk tuba kampanya linki ve bakimliolmak linkini blogda göremedik.

    3- ysmnedbyt- kampanya linki var bakimliolmak linkini göremedik.

    4- virulence bakimliolmak linki blogda var fakat tıklanmıyor link olmamış

    5- gelin damatmasalı face de arkadaş olarak eklenmemiş kampanay ve bakimliolmak linklerine ulaşamadık.

    YanıtlaSil
  12. merhaba siteye üye oldum ve bu ürünlere yorum bıraktım 1- http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-613-x-tra-gel-sikilastirmaya-ve-incelmeye-yardimci-250-ml.html
    2-http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-959-k-razor-cift-tarafli-profesyonel-cimbiz.html
    3-http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-951-selesta-15-faktor-zeytinyagli-gunes-losyonu-200-ml.html
    lini face bok ta duyurdum ve arkadaş listesine ekledim böylece şartları tamamlamış oldum face linkim http://www.facebook.com/profile.php?id=100001534415425
    deniz öz
    deniz_8180@mynet.com

    YanıtlaSil
  13. merhaba Bloğu izlemeye aldım www.bakimliolmak.com sitesine üye oldum www.bakimliolmak.com sitesinde 3 farklı ürüne yorum yaptım linkler http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-967-ter-kokusu-onleyici-set.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-481-pagi-manikur-pedikur-kremi-okyanus-150-ml-.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-166-flormar-selection-terracotta-far.html
    Kampanyayı ve www.bakimliolmak.com linkini facebook sayfamda duyurdum http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001649781401 Facebook sayfasını arkadaş olarak ekledim
    face linkim:http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1119291518
    fatma özdemir
    fsonmez44@gmail.com

    YanıtlaSil
  14. merhaba izliyorum bloğunuzu siteye üyeliğim mevcut ece.derin@hotmail.com adresimle.
    http://guzelizcunkubakimliyiz.blogspot.com/2011/07/depilisima-agda-seti-ve-keratin-anti.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-827-avon-aromadisiac-bayan-parfumu-50-ml.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-817-avon-black-and-gold-bayan-canta.html
    linkteki ürünlere yorum yazdım
    bloğumda kampanyaya yer verdim
    http://derinceece.blogspot.com/2011/07/depilissima-agda-seti-ve-keratin-anti.html
    facebook ta arkadaşız ece kalaycıoğlu olarak
    https://www.facebook.com/profile.php?id=731717590
    sanırım tüm şartlar tamam
    geriye şanslı olmak kalıyor..
    ece kalaycıoğlu
    ece.derin@hotmail.com

    YanıtlaSil
  15. selam tüm şartları tamamladım
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-977-fix-nano-keratin-sampuani-250-ml.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-980-fix-nano-keratin-anti-ageing-krem-250-ml.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-903--fair-and-lovely-cilt-beyazlastirici-agartici-krem-50-ml.html
    siteye üye oldum ve yukarıdaki linklere yorum yaptım
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000486592998
    kampanyayı ve siteyi kendi face sayfamda paylaştım
    fevzi kalaycı
    fevzikalayci@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. yorumlar: http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-309-braun-3270-silkepil-2in1-cift-baslikli-soft-perfection-epilator.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-953-selesta-gunes-sonrasi-yuz-ve-vucut-losyonu-200-ml.html
    http://www.bakimliolmak.com/siragda-urundetayi-235-burberry-touch-for-women-100-ml.html
    şartlar tamam
    Özlem Elmacıgil
    ozlemelmacigil@hotmail.com
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002364876297

    YanıtlaSil